Ana içeriğe atla

Akasya AVM Acıbadem Alış Veriş Merkezi

Akasya Alış Veriş Merkezi Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve en beğenilen markalarını misafirleriyle buluşturan "Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'' keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, 10 dönümlük parkı, metro, metrobüs ve Marmaray'a ulaşım kolaylığı ile hem Anadolu Yakası'nın, hem de İstanbul'un en iddialı projesi olarak açıldı.

Merakla beklenen Akasya Acıbadem Yeni Nesi Yaşam Kompleksi, 80 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip. Kompleks, Türkiye'nin lider markalarını bir araya getirirken dünyanın en ünlü markalarını da ilk kez Türk perakende sektörüyle tanıştırıyor. Akasya Acıbadem, cadde alışverişini sevenler için Bağdat Caddesi'nden esinlenilen geniş, ferah ve gün ışığı alan koridorları, 10 dönüm Akasya Parkı, İstanbul'un en büyük ve en son teknolojiyle donatılmış LG IMAX Salonu ve 15 adet sinema salonuyla 6 Mart Perşembe günü kapılarını açtı.

Akasya Acıbadem; hazır giyim, sağlık, güzellik, kozmetik, ayakkabı, çanta, aksesuar, ev dekorasyonu, cafe, restoran, hipermarket gibi zengin ve kendi sektörünün lider markalarıyla misafirlerini ağırlıyor. Türk perakende dünyasına ilk kez girecek olan Fransa'nın ünlü cafe&şarküteri markası Fauchon, Amerika'nın en ünlü ev dekorasyon markası Crate&Barrel ve dünyaca ünlü Victoria's Secret Pink Koleksiyonu'na da yer verdiği tüm ürünlerini barındıracak İstanbul'daki ilk mağazasıyla Akasya Acıbadem misafirleriyle buluşuyor.

Dünyanın 1 numaralı çocuk cumhuriyeti KidZania Akasya Acıbadem 'de!

Dünyanın bir çok ülkesinde yer alan ve çocuklara eğlenirken öğrenme imkanı sunan "Edutainment" konseptinin dünyadaki yaratıcısı, dünyanın en büyük çocuk "eğitim ve eğlence" markası olmayı başarmış KidZania, Akasya Acıbadem içerisinde 10 bin metrekare alanda 4-14 yaş arası çocuk misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

Sektörünün dünyada en hızlı büyüyen ve sayısız ödül almış tek çocuk markası olan Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania; 4-14 yaş arası çocuklara, iç mekânda kendilerine göre ölçeklendirilmiş tematik parkta farklı roller üstlenerek oynamalarına olanak veren güvenli, benzersiz ve gerçekçi bir çocuk dünyası!

Çocuklar KidZania'da yer alan 60'tan fazla aktivite alanında, kendi becerilerine ve ilgi alanlarına yanıt verecek farklı düzeylerde 90'dan fazla rol üstlenme imkanına sahip oluyor ve diledikleri mesleği seçebiliyor. İstediği mesleği seçen çocuklar, bu konuda bilgilendiriliyor ve gerçek bir üniforma giyip işbaşı yapıyor!

KidZania, itfaiyesi, bankası, hastanesi, süpermarketi, stadyumu ve arkeoloji müzesiyle çocuklar için dört dörtlük bir dünya!

IKSV ile Akasya'da Daha Çok Sanat

Uluslararası arenada söz sahibi sanatçılar, Türkiye müzik sahnesinin hem genç hem en deneyimli ekipleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın danışmanlığında düzenlenen klasik müzik, caz dinletileri ve konserler ile Akasya Acıbadem'de müzikseverlerle buluşacak.

Akasya Acıbadem'de Eğlence Keyfi

Akasya Acıbadem , planlanan etkinlikler, sergiler, farklı gösteriler ile misafirlerine alışverişin dışında, nefesli ve keyifli çok özel bir yaşam alanı ve yeni deneyim fırsatları sunacak.

Sinema Keyfi Akasya'da Yaşanır

Akasya'nın sinema salonları teknolojik gelişmeler doğrultusunda modern ve konforlu bir çizgide dizayn edildi. Alışveriş merkezi konseptine paralel ve kendilerine özgü bir tasarımı olan sinema alanında biri İstanbul'un en son teknoloiji ile donatılmış en büyük perdeye sahip LG IMAX salonu olmak üzere toplam 15 adet sinema salonu sinema severleri Akasya'ya bekliyor.

Akasya'ya Ulaşım Çok Kolay

İstanbul Anadolu yakasının seçkin semtlerinden ve konumu itibariyle İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Acıbadem'in kalbinde yer alan Akasya, sahip olduğu yüksek standartları ulaşım kolaylığıyla birleştiriyor. Doğrudan metro bağlantısı olan projeler parmakla sayılırken, hem ana yollara hem metro hatlarına hem de köprülere doğrudan erişimi olan Akasya Acıbadem'e ulaşım son derece kolay.

Metrobüs bağlantısı, 1., 2. Köprü ve çevreyollarıyla bağlantılarının yanısıra, Akasya'daki otoparklara farklı kotlardan giriş-çıkış sağlayan 7 tünel yatırımı yapıldı. Böylece, şehrin merkezindeki lokasyona ulaşımı kolaylaştırmak için özel sektörün en büyük yol yatırımlarından biri de gerçekleşmiş oldu.

 
Akasya Acıbadem'e ;

Boğaziçi Köprüsü'nden 4 km yaklaşık 5 dk
Kozyatağı'ndan 4 km yaklaşık 5 dk
Suadiye'den 10 Km yaklaşık 7 dk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 15 km yaklaşık 10 dk'da ulaşmak mümkün.
Kolay ulaşımı sağlayan özel bağlantı yollarının yanı sıra metro, metrobüs ve Marmaray bağlantıları için Akasya Acıbadem içinden erişilen, 450 metre uzunluğunda yürüyen bantlarla desteklenen bağlantı tüneli oluşturuldu. İstanbul genelinde yaşanan otopark sorunu da dikkate alarak tasarlanan projede yaklaşık 3.500 araçlık kapalı otopark bulunuyor.



Nasıl Gidilir :

Marmaray: Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağından Metro bağlantısı ile Ünalan istasyonu
Metrobüs: Anadolu yakası Uzunçayır istasyonu bağlantısı
Metro: Kadıköy-Kartal Metro hattı Ünalan istasyonu, Hacıosman-Taksim hattı Gayrettepe metro istasyonundan Zincirlikuyu metrobüs bağlantısı
Otobüs: İETT 202 Bostancı-Taksim otobüsü Uzunçayır durağı
Araba: E5 Haydarpaşa yönü 4. Km., Boğaziçi köprüsünden E5 Harem sapağı, Haydarpaşa yönünden E5 Kadıköy-Hasanpaşa sapağı, Bostancı yönünden E5 Acıbadem sapağı


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy