Ana içeriğe atla

Bahçeşehir Akbatı Alışveriş Merkezi Residences



Akbatı Residences  Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Esenyurt-Bahçeşehir Bölgesi'nde konumlanmaktadır. 50.838 m²'lik arsa üzerinde yer alan AKBATI, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmış ve hayata geçirilmiştir. Alan içinde; 200'e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile 3000 araçlık kapalı otopark yer almaktadır.
Esenyurt-Bahçeşehir Bölgesi'ne kaliteli, konforlu, ayrıcalıklı bir yaşam sunma fikriyle ortaya çıkan Akbatı Residences Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, içinde bulundurduğu sosyal olanaklar ile ilgi merkezi olmuştur.


    Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine hep daha iyisini sunmak için doğayla iç içe tasarlanan dinlenme ve aktivite alanları, çocuk eğitim ve eğlence alanları ile birlikte, AKBATI'da herkesin beklentilerine cevap verecek özel alanlar tasarlamıştır. Alışveriş merkezinin içerisinde dolaşırken, ziyaretçilere açık bir alanda alışveriş yapma hissi yaratmak amacı ile düşünülen, iç mekanda geniş ışıklı alan, süs havuzu, şelaleyi andıran Fountain Court, iç alana taşınmış peyzaj alanları, köprüler ve çeşitli dekoratif zenginlikler titizlikle planlanmıştır.
    Şık cafe ve restaurantlarıyla bir çok kişinin ortak buluşma noktası olan Restaurantlar Meydanı, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin önemli geçiş noktalarından biridir. Alışveriş merkezine en yakın noktada bulunan Restaurantlar Meydanı, içerdiği markaları ve açık hava alanları ile ayrı bir değere sahiptir.
Akbatı  Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni benzerlerinden ayıran en büyük farklılıklarından biri de 5.000 kişilik oturma alanına sahip Festival Park alanıdır. Festival Park'ta düzenlenen kültürel etkinlikler, konserler ve festivaller ile Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her yaştan insanın buluşma ve sosyalleşme noktası olmuştur

ADRES VE TELEFON NUMARASI AKBATI:

Sanayi Mah. Esenkent Mevkii 1655 Sok. No:6
Esenyurt, İstanbul
(0212) 397 7070
Şu Anda Kapalı
Şu anda kapalı, Perşembe 10:00 - 22:00 itibariyle açılacak
Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'den fiyat aralığını eklemesini iste

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Bölgesindeki En İyi 9 Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezleri tarihinin sadece 80'lerin geri gider bu yana, Türkiye'de çok genç bir kavram olarak kabul edilebilir. Ancak, bir kez alışveriş merkezleri alışveriş sahneye çıktı, Türkler onları kucakladı. Hemen hemen her semtte en az birine sahiptir.  Eğer sonra İstanbul'un en büyük ve kıyafet alışveriş merkezleri bazılarını bulabilirsiniz.  Bunlar çoğunlukla otobüs ile ulaşmak, böylece Taksim alanı çok kolay yakın  taksi  veya metro.  Oh evet, bir kural olarak, onlar 10 am ve 10:00 arasında açık olduğunu söyleyebiliriz.

212 İstanbul Power Outlet AVM Alışveriş Merkezi

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet , sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini ilede dikkat çekiyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin cazip fiyatları ile  alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restaurant alanları, modern sinema salonları ,  bebek bakım odaları , çocuk eğlence ve oyun mekanları , ilk yardım ve sağlık odası ,  mescit  ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir. Engelli Hizmetleri Engelli ziyaretçileri

Airport AVM Outlet Center ATAKÖY

İstanbul'un en havalı ve modern alışveriş merkezine sahip oldu. İstanbul'un "Havacılık" temalı ilk ve tek alışveriş merkezi " Airport Outlet Center" ATAKÖY'de 28 Mayıs 2008 tarihinde kapılarını açtı... Bakırköy Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya, Ataköy gibi konut alanlarının merkezinde, Atatürk Havaalanı,İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, ve CNR gibi pek çok iş merkezinin yer aldığı önemli bir lokasyonda hizmet veren Airport Outlet Center yılda 8 milyon kişiye hizmet veriyor. Projenin yatırımcısı 40 yıllık ticari geçmişe sahip olan Londra Camping'in kurucuları " Döğme" ailesidir. "Yatırımcı grup, AVM yönetimini Almanya'nın ve Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul yönetim şirketlerinden olan Bilfinger  tesis yönetimini faaliyetlerini yerine getirmektedir. " Dünya Markalarının Yer Aldığı 120 mağaza. Bakırköy ve Ataköy sakinleri ve gençlerinin yeni buluşması noktası olan Airport AVM toplam 6 kattan ve 2 kontrol kulesinden oluşuy